.

.

TOTS 21

Noemí Llauradó, al centre de la imatge, junt a la resta de regidors que repeteixen i la cap local d’ERC. Foto: Tots21

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) repetirà enguany els sis primers llocs de la llista que va presentar a les eleccions municipals de 2019 a Reus. No hi haurà variació de noms ni de posicions, i a partir del setè, s’aniran anunciant les incorporacions, segons ha anunciat avui la cap de cartell i vicealcaldessa, Noemí Llauradó.

Fa quatre anys, la llista dels sis primers va ser la següent: Noemí Llauradó, Daniel Recasens, Montserrat Flores, Carles Prats, Marina Berasategui i Òscar Subirats.

En la presentació de l’equip, Llauradó ha subratllat que renova “la confiança” en els regidors, que “han demostrat que s’hi pot comptar amb ells”, superant moments molts durs que es van viure, com és el cas de la pandèmia. “Tot i això, vam ser capaços de tirar endavant projectes per al bé comú, comptant amb el millor d’ells, sent propositius i afrontant els reptes amb valentia”.

Llauradó ha destacat la “solidesa” de cadascun d’ells, la seva “seguretat i determinació” d’actuar “en moments incerts”, i ha valorat així mateix la seva “solvència contrastada”, la seva “eficàcia i eficiència”, actuant “per assolir les majors quotes de progrés i equitat, com ha estat la transformació urbanística de Reus, una ciutat que és més sostenible i on posem les persones al centre de la política”.

La cap de cartell ha recordat altres fites destacades del mandat, com la gestió de la pandèmia, la creació d’una societat pública supramunicipal per a gestionar els serveis funeraris, “l’impuls a la programació estable en l’àmbit cultural, vinculada a l’educació” o la “dinamització del comerç local amb la proposta Reus Espais Vius”. Llauradó ha resumit les accions i l’objectiu de futur: “Hem posat les bases de la tranformació de Reus, un projecte de mig i llarg termini, i volem liderar el Govern municipal des de l’Alcaldia”.

Llauradó protagonitzarà el 15 de febrer la conferència de ciutat des del Teatre Bartrina, on exposarà els projectes del mandat que acaba el maig.

J. Garcia