.

.

TOTS 21

Presentació de Miquel Granero, alcaldable d'ERC Pallaresos

Presentació de Miquel Granero, alcaldable d’ERC Pallaresos

La Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya als Pallaresos, que va inaugurar seu al carrer Clotes, 9, dissabte passat, farà la presentació pública del candidat republicà a l’alcaldia a les eleccions municipals, Miquel Antoni Granero. Demà divendres 6 de març al Casal Municipal dels Pallaresos (carrer Major, 17) a partir de les 19.00 hores. Amb la presència del diputat al Parlament per ERC i alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i de dos dirigents de la formació Moviment d’Esquerres (MES), amb la qual ERC concorrerà en coalició en aquest municipi.

Concretament, acompanyaran el candidat Granero Magda Casamitjana, consellera nacional i coordinadora nacional de Territori de MES, i Vicent Villena, conseller nacional de MES i veí dels Pallaresos.

Als Pallaresos s’ha treballat per elaborar una candidatura oberta i transversal, agafant com a base l’èxit de la coalició electoral de les eleccions europees del 25 de maig de 2014, quan per primera vegada la llista d’ERC en coalició amb Nova Esquerra Catalana (NECat) i Catalunya Sí va guanyar als Pallaresos amb 338 vots. NECat es va convertir en la nova formació Moviment d’Esquerres (MES) a principi d’aquest any.

Miquel Antoni Granero Zapata es presenta per primer cop com a cap de llista als Pallaresos. Hi va néixer el 22 de gener de 1951. Casat, és pare de dos fills. La seva formació acadèmica és de delineant industrial i posteriorment llicenciat en psicologia. Com a psicòleg, va tenir consulta privada i va formar part del grup d’emergències psicològiques on, entre d’altres, destaquen actuacions com el suport a les víctimes de

l’accident de trens de Torredembarra i en l’explosió de la casa a la Rambla Nova de Tarragona. Durant prop de 40 anys va treballar en la indústria petroquímica amb funcions tecnicocomercials. Des de l’any 2012 està prejubilat. És soci d’Òmnium Cultural i del Nàstic. Milita a ERC des de l’any 2003 i en presideix la Secció Local dels Pallaresos. Escollit cap de llista a les municipals de 2015 el juny de 2014.