.

.

TOTS 21

D'esquerra a dreta, Vicent Villena, Laura Castel, Dolors Pérez i Eusebi Campdepadrós, una foto d'ahir a Salou

La coalició electoral L’Esquerra pel Dret a Decidir, formada per ERC, Catalunya Sí, Nova Esquerra Catalana (NECat) i representants de moviments socials, ha subratllat en els darrers mítings celebrats de la campanya la petició d’una participació elevada a Catalunya a les eleccions del 25-M.

En paraules del candidat tarragoní al Parlament Europeu, Vicent Villena –representant de NECat-, “anem el 25-M a votar i transmetem als nostres amics i coneguts que hem votat feliços, encomanem-los aquest sentiment,  omplim les urnes del 25-M amb vots de la il·lusió, perquè el 9 de novembre les omplirem amb vots de dignitat”.

El candidat Eusebi Campdepadrós ha subratllat que “Catalunya defensa un exercici de democràcia i la democràcia no pot generar crispació, en contra del que diuen els candidats del Partit Popular, la crispació la tenen ells en el seu món particular i Catalunya no és d’eixe món”.

En paraules de la candidata tarragonina Laura Castel, “seria una paradoxa que els catalans, que exigim el dret de decidir i de votar el 9 de novembre, no anéssim a votar en massa com a ciutadans europeus aquest 25-M; per reforçar el procés cap al 9-N ens convé aconseguir una votació excepcional diferencial a Catalunya respecte d’Espanya, perquè Europa ho vegi i entengui el nostre clam”.

Campdepadrós ha manifestat reiterades vegades que “Europa ens interessa als catalans i especialment als tarragonins, perquè Europa sí que vol el Corredor del Mediterrani a diferència del govern espanyol del PP, que continua portant en el seu programa el Corredor Central tot i que la Unió Europea ja el va descartar”.