.

.

TOTS 21

Imatge virtual del Mercat Cenntral

Imatge virtual del Mercat Cenntral

El passat 8 de març un total de 46 paradistes van registrar a l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà un escrit amb tot un seguit de demandes relatives al reglament d’usos del Mercat Central. Entre altres aspectes els paradistes reclamen consensuar el futur horari d’obertura de les parades del mercat ja que consideren que, tal i com està fixat actualment, és insostenible per bona part dels comerciants.

Des del grup municipal d’ERC-MES-MDC s’instarà la presidència d’ESPIMSA en el consell d’administració que se celebra aquesta tarda a atendre la petició d’aquest conjunt de paradistes . “És indispensable assolir el consens entre els paradistes en matèria del nou reglament d’usos del mercat” , assegura el portaveu republicà Pau Ricomà qui afegeix que ‘entenem que és una demanda raonable que no es pot menystenir ja que el nou horari no pot tirar endavant amb l’oposició de la gran majoria de paradistes’.

Cal recordar que, actualment, el mercat compta amb una cinquantena de paradistes dels quals 46 estan en contra de diversos aspectes reflectits en el nou reglament d’usos.