.

.

TOTS 21

Oriol Junqueres a la seu d'UGT a Tarragona.  Foto:Tarragona21.

Oriol Junqueres a la seu d’UGT a Tarragona. Foto:Tarragona21.

El president d’ERC, Oriol Junqueres ha criticat la postura del govern vers el projecte de BCN World. Junqueres, a la seu d’UGT de Tarragona. ha exigit que es recuperin aquelles condicions que permeten que el projecte tiri endavant generant inversió i llocs de treball.

El líder republicà ha deixat clar que ara mateix amb l’acord de CiU i PSC, al govern, el projecte “se n’ha anat a norris” a deixat clar Junqueres.

Des d’UGT, el seu secretari general, Jordi Salvador ha apuntat que “les inversions no arriben i els llocs de treball tampoc” i per tant si ens han canviat les regles ens oposarem a un projecte com aquest..

Tant UGT com ERC han coincidit en demanar al Govern català que rectifiqui i torni a agafar la línia que havíen marcat. Junqueres ha apuntat que amb aquestes condicions “enlloc de crear llocs de treball ens trobem davant d’un gran projecte especulatiu. Mentres al parlament hi hagi una majoria de CiU i PSC no es podrà fer cap moviment pel territori”.

Més enllà de Barcelona World Junqueres ha aprofitat la seva visita a Tarragona per estar acompanyat del cap de llista d’ERC a la ciutat, Pau Ricomà. Els republicans presentaran més llistes que mai al territori de cara a les municipals d’aquest mes de maig. Tot i no donar xifres exactes, Junqueres ha apuntat que ara mateix ja superen el número de llistes de les últimes municipals i serà el cop que més llistes es presentin a les comarques tarragonines i arreu del país.

Quim P. Casadesús