.

.

TOTS 21

El grup republicà reclama al govern municipal que compleixi amb totes les promeses que van fer ara fa nou mesos. Foto: ERC

Esquerra Republicana (ERC) de Cambrils va exposar, el passat dimarts, la feina feta durant gairebé els tres anys de mandat. El Pla d’Acció Municipal, la transparència i la disminució de l’endeutament, són alguns dels punts que el grup va treballar quan governava al municipi . La candidata i portaveu del partit republicà a Cambrils, Camí Mendoza Mercè, va expressar que «des del grup d’ERC creiem fermament que vam fer feina amb exigència i responsabilitat». 

Mendoza va remarcar, que al llarg del seu mandat, van impulsar un seguit de projectes urbanístics importants per al municipi com el de l’avinguda de l’Esport, l’enderroc del pont de l’antiga N-340, la urbanització de l’avinguda de Baix Camp, el projecte de la rambla de Jaume I o l’avinguda de Charles Darwin. La portaveu també va indicar que el grup va apostar per la compra del Celler i la rehabilitació la Torre del Port, a més, de la reobertura de Ràdio Cambrils, un mitjà rellevant per al poble.

Pel que fa a l’actualitat, l’equip d’ERC va mostrar certa preocupació respecte a la gestió del govern municipal, tot destacant dues temàtiques de gran importància. D’una banda, la gestió de les platges de Cambrils, ja que el grup apunta que l’actual govern no ha tingut previsió de l’arribada de la temporada d’estiu i, en conseqüència, del turisme.

La portaveu va afirmar que «aquesta falta d’organització ha provocat que les aportacions de sorra i la incorporació de l’equip de socorrisme hagin arribat més tard de l’habitual, deixant sense servei a les persones turistes i a la gent del municipi». I va afegir que «a més, hi ha problemes amb les guinguetes, que han d’estar connectades constantment als generadors per la falta de preparació prèvia de la instal·lació elèctrica que s’havia de fer prèviament, i també, amb l’aprovisionament de para-sols i hamaques, que no es va fer fins a la setmana passada». Aquesta improvisació, per part de l’equip encapçalat per Nou Moviment Ciutadà de Cambrils (NMC) ha provocat que, fins a mitjans de juliol, no s’hagi pogut oferir un servei complet de platja, causant que la imatge de la de Cambrils es deteriori. Mendoza va remarcar que «la platja de Cambrils s’ha de cuidar, i nosaltres vam tenir-ho present en tot moment per gaudir-la al màxim».

D’altra banda, ERC de Cambrils també mostra la seva intranquil·litat, pel gran interès de l’equip de govern, per acabar les obres de la Rambla Jaume I tan aviat com es pugui. «És probable que si es té tanta pressa per finalitzar el projecte, s’acabi incrementant el preu final, i per aquest motiu, vigilarem que els imprevistos siguin reals», ha assegurat Mendoza. El grup republicà demana que l’Ajuntament faciliti el dia a dia dels veïns i les veïnes afectats, i també dels botiguers i les botigueres, que tenen dificultats per dur a terme la seva activitat econòmica amb normalitat.

Els republicans reclamen una bona gestió dels projectes de la ciutat, i sobretot, una programació i organització amb tots els projectes, perquè tota la gent del municipi sigui escoltada i pugui gaudir de Cambrils.

Redacció