.

.

TOTS 21

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la Selva del Camp celebrarà aquest dissabte el Dia de la República amb un Dinar Groc popular en suport als presos polítics catalans.

La jornada, en la que es rememora la proclamació de la Segona República el 14 d’abril de 1931, es vol aprofitar també amb l’objectiu de recaptar fons per a la caixa de resistència destinada a fer front a les despeses de les accions judicials iniciades contra els dirigents catalans, de manera que l’assistència al Dinar Groc tindrà un cost de 15 euros per als adults i 10 euros per als infants.

L’àpat, que se servirà a l’envelat de l’Hort d’Iglésies, comptarà també amb una Taula 0 destinada a aquelles persones que vulguin col·laborar econòmicament amb la iniciativa però no puguin assistir personalment al dinar.

Els interessats en participar en el Dinar Groc de la Selva poden adreçar-se al telèfon 747 724 187 o bé fer-ho a través de diversos correus electrònics: jvn@tinet.cat, gironalaura@gmail.com i enricroberto@gmail.com. La data límit per tal d’inscriure’s és el dijous 12 d’abril.