.

.

TOTS 21

El partit entre el CE Catllar i el CF Reddis es disputa diumenge, 19 d'abril, a les 12 del migdia. Foto: Tarragona21

El partit entre el CE Catllar i el CF Reddis es disputa diumenge, 19 d’abril, a les 12 del migdia. Foto: Tarragona21

Amb les possibilitats d’ascens intactes i amb ganes de donar la gran sorpresa d’aquesta temporada El Catllar se l juga aquest cap de setmana a la primera catalana amb un derbi davant del CF Reddis.

Els jugadors que entrena Àngel Garcia volen seguir el seu frec a frec amb el Morell de Pallarès i el Santboià, per l’ascens directe i pel lloc de promoció.

El Catllar és segon a la classificació amb 53 punts un més que el Morell (tercer) i un menys que el líder Santboià. Les tres derrotes seguides del Morell han apretat una classificació que fa unes setmanes semblava sentenciada a favor de l’equip blau.

Per aconseguir sumar els jugadors del CE Catllar han fet una crida a tot el poble perquè doni suport al primer equip, en el transcendental partit que disputarn aquest diumenge, 19 d’abril, a les 12 del migdia, al Municipal de la Victòria contra el CF Reddis. Per tal d’omplir el camp i crear el millor ambient possible, el club, amb el suport de l’Ajuntament del Catllar, oferirà entrada gratuïta a totes les persones que acudeixin a l’estadi.

Amb el lema  “Amb vosaltres, som molt més forts!”, anuncia el comunicat difós pel club i que ràpidament ha obtingut el suport per part de l’Ajuntament del municipi.

IMG-20150416-WA0019