TARRAGONA 21

Enric-Grangel-alcalde-de-Torredembarra-300x199

L’alcalde de Torredembarra, Enric Grangel, ha estat contundent a l’hora de seguir demostrant quin és el seu punt de vista després de les declaracions de la ministra de Foment, Ana Pastor, on ha parlat del desdoblament de la N340.

Pastor que ha assegurat que és un dels projectes prioritaris del Govern español ha parlat del desdoblament del tram entre La Mora i Vilafranca del Penedès.

Grangel ha respòs amb un clar «els que coneixem el territori de La Mora a La Pobla no sabem a què es refereixen»

L’alcalde de Torredembarra manté el seu discurs respecte a quina seria la millor opció per alleugerir el trànsit a la N340 «nosaltres entenem que la millor solució que hi ha és rescatar l’autopista i deixar les tonteries que només trinxen el territori»

Enric Gragel ha criticat també que la informació surti al Senat i que els municipis afectats coneguin mitjançant la premsa la notícia «si no veig el projecte no puc opinar però a mi els noms i les distàncies no em «quadre». Que farem vuit quilòmetres d’autovia o nou tirant llarg?»

Les posicions dels altres municipis tarragonins com Altafulla també s’apropen a les propostes de Grangel i s’allunyen de les de la ministra Pastor.

Escolta a l’Alcalde de Torredembarra. Enric Grangel