.

.

TOTS 21

Espai Kubic. Foto: Cedida

 

L’objectiu del catàleg és potenciar el teixit cultural i artístic del municipi i promocionar els artistes locals del municipi arreu del territori

La iniciativa forma part dels acords de Vila-seca en Comú amb el govern local en matèria pressupostària

 

El Patronat Municipal de Vila-seca i l’Ajuntament de Vila-seca han posat en marxa l’e-Catàleg, una aposta per a la promoció del teixit cultural i artístic del municipi que neix fruit de l’acord de Vila-seca en Comú amb el govern local en matèria pressupostària.

L’objectiu d’aquesta eina és posar en contacte als artistes del municipi amb administracions, institucions, promotors i particulars per donar-se a conèixer. Així, l’e-Cataleg Vila-seca esdevé un espai d’oportunitats que, alhora, permet promocionar Vila-seca a través de la cultura i el coneixement.

Poden formar part de l’e-Catàleg Vila-seca artistes i grups del municipi. Aquest directori està obert a totes les formes de creació, interpretació i estil, en qualsevol idioma. Els participants menors d’edat necessiten el permís del seu tutor/a o representant legal.

Donar-se d’alta a l’e-Catàleg Vila-seca és molt senzill. Només cal que registris-se a la ecataleg.vila-seca.cat amb un usuari i contrasenya, verificar-se i omplir la fitxa d’artista amb totes les teves dades. Un cop validat el procés, passaràs a formar part d’aquest catàleg cultural.

Mario Téllez, portaveu de Vila-seca en Comú, s’ha mostrat satisfet amb la implementació d’aquesta iniciativa atès considera que servirà per donar embranzida i augmentar el ventall d’oportunitats a les persones que es dediquen a l’art i la cultura al municipi.

Redacció