TOTS 21

Alumnes seguint la mostra

Alumnes seguint la mostra

Els actes per commemorar el 70è aniversari de l’alliberament dels camps de concentració nazi continuen a Torredembarra. Avui, un nombrós grup d’alumnes de l’Institut Ramon de la Torre han visitat l’exposició “Mauthausen l’univers de l’horror” al Pati del castell. Demà i el proper dimecres 29 d’abril serà el torn dels alumnes de l’Institut Torredembarra.

L’Exposició “Mauthausen l’univers de l’horror” es pot visitar al Pati del Castell fins el 2 de maig. Aquesta mostra dóna a conèixer les vivències dels republicans espanyols al camp de concentració de Mauthausen, en un llarg recorregut cronològic des de la II República fins a la deportació. Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h i de 18 h a 20 h, i dissabtes, d’11 h a 14 h. Projecció del documental Nit i Boira, al Pati del Castell: de dilluns a divendres, d’11 h a 12 h, i de 19 h a 20 h, i dissabtes, de 12 h a 13h.

Divendres, 24 d’abril, a les 19 h, a la Sala Cal Maiam: Acte Commemoratiu amb la projecció del documental Nit i Boira i conferència a càrrec d’un historiador membre de la junta de l’Amical de Mauthausen.
Tots els actes han estat organitzats per la Regidoria d’Ensenyament i l’Amical Mauthausen i altres camps i de totes les víctimes del nazisme d’Espanya, amb la col·laboració dels instituts Ramon de la Torre i Torredembarra.