.

.

TOTS 21

Imatge de la presentació. Foto: Ajuntament

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa la primera Mitja Marató que serà organitzada pel Club Esportiu Runners Vila-seca, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-seca i el Patronat Municipal de Turisme. La presentació ha anat a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i el president del Club, Francisco Rodríguez, i ha comptat amb la presència de diversos membres del Club Runners i les regidores de Cultura, Coneixement i Relacions Cíviques, Manuela Moya, i d’Innovació i Turisme, Cristina Cid.

La I Mitja Marató de Vila-seca tindrà lloc el proper diumenge 23 d’octubre a partir de les 9.30 h, amb sortida i arribada a l’Olzina Center, davant mateix de la botiga esportiva Decathlon. Recorrerà diversos carrers de Vila-seca, el Raval de la Mar fins arribar a la platja del Racó de la Pineda i tornarà en direcció a Vila-seca fins arribar a l’aparcament de l’Olzina Center.

Definida com una cursa diferent, inclusiva i assequible econòmicament, reuneix totes les condicions per atreure prop d’un miler de corredors. En aquest sentit, el president del club, Francisco Rodríguez, ha apuntat que “es tracta d’una cursa atractiva per al corredor ja que recorre els elements més emblemàtics de Vila-seca”. Tots els que hi vulguin participar podran fer-ho a la cursa de 21 km o també a la de 10 km, que comprendrà un recorregut més curt. En paraules del president, “Vila-seca es mereixia un esdeveniment d’aquest nivell i, per aquest motiu, animem a tothom perquè hi pugui participar, tant si volen córrer, com si volen assistir-hi com a espectadors o si volen sumar-s’hi com a voluntaris”.

Pere Segura: “Es tracta d’un esdeveniment que segur que té molt de recorregut”

De fet, l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha volgut destacar que es tracta d’una cursa que neix des d’una entitat esportiva, el que fa que “Vila-seca es pugui projectar en el món de l’esport de forma intel·ligent, empoderant així la societat civil” i ha acabat assegurant que “es tracta d’un esdeveniment que segur que té molt de recorregut” i que “es convertirà amb una cursa imbatible”.

Les categories que s’establiran seran un total de 10: júnior masculí/femení, sènior masculí/femení (des dels 16 fins als 39 anys), M40, M50 i M60, i F40, F50 i F60. Pel que fa als premis, se’n lliuraran tres als primers classificats de la General, homes i dones, i al primer classificat local, tant en la Mitja Marató com també a la cursa de 10 quilòmetres.

Cal recordar que les inscripcions, (que es duran a terme online a través de https://www.runnersvilaseca.com/) es tancaran el 9 d’octubre o en arribar als 1000 participants entre les dues curses.

Redacció