.

El passat 15 de setembre van iniciar els quadres de la 1ª categoria masculina i durant el divendres 16 i el dissabte 17 tindran lloc les semifinals. Foto: Cedida

En marxa el Torneig Gran Slam de pàdel Trofeu Oliva Motor del Club Tennis Reus Monterols Reus, 16 de setembre de 2022 El passat 12 de setembre va iniciar a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols el Circuit Absolut Gran Slam de Pàdel Trofeu Oliva Motor.

El torneig ha tingut un gran nombre de participants d’alt nivell i porta disputant-se durant tota la setmana oferint un gran ambient i portes obertes del club on tothom pot venir d’espectador a gaudir del millor pàdel de la província de Tarragona.

El passat 15 de setembre van iniciar els quadres de la 1ª categoria masculina i durant el divendres 16 i el dissabte 17 tindran lloc les semifinals. El circuit finalitza el pròxim diumenge 18 de setembre, quan es disputaran a partir de les 10h la final de 1ª categoria femenina, junt amb la resta de categories, i les 11.30h la finals de 1ª masculina.

L’entrega de premis s’estima que tindrà lloc al Club en fialitzar els partits i es preveu un alt nombre d’espectadors durant les finals i l’entrega. Des d’aquí animem a tothom que vulgui a venir a veure a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols la recta final d’aquest gran torneig de pàdel.