.

Nàstic 2: Reina, Gerard, Xavi Molina, Pablo Mari, Mossa, Manolo Martínez (Cristobal min 55), Rocha, Jean Luc, Giner (Azkorra min60), Lago jr (Javi Martínez min74) i Marcos.

Saragossa B 2: Victor, Bonilla, Nieto, Guti, Meseguer, Gil (Rami min59), Nacho (Muñoz min88), Santigosa, Kilian, Diego i Pombo.

Àrbitre: Salvador Lax Franco ha ensenyat targetes grogues a:  Jean Luc pel Nàstic i a: Gil, Meseguer, Nacho, Pablo, Bonilla pel Saragossa B.

Gols: Xavi Molina (1 a 0 min 30),  Diego (1 a 1 min48),  Guti (1 a 2 min58), Azkorra ( 2 a 2 min90)

Estadi: Nou Estadi Tarragona. 3581 espectadors.

Ensopegada inesperada del Nàstic davant del Saragossa B al Nou Estadi. Els grana van fer segurament un dels pitjors partits d’aquesta campanya i van tornar a ser massa vulnerables a les dues àrees. El punt salvat a última hora deixa un millor regust de boca davant d’un rival molt inferior als tarragonins.

Els de Vicente Moreno  encomanats del joc lent sense ritme i desendreçat dels aragonesos, no han aconseguit trobar el seu futbol habitual en cap moment del partit.

Al minut 20 i després d’una acció individual de Giner que acaba a córner, el Nàstic té la primera oportunitat clara de gol en la prolongació d’en llançament de cantonada que fa Manolo Martínez amb el cap i on no arriba Marcos.

Deu minuts més tard, a la mitja hora de la primera part, el Nàstic s’avança després d’una falta que treu Ferra Giner cap l’interior de l’àrea i després d’un rebuig Xavi Molina encerta a rematar fet pujar l’1 a 0 al marcador.

A partir d’obrir el marcador el Nàstic és el clar dominador d’una primera part on el col·legiat Lax Franco també agafa cert pes després de no xiular un possible penal sobre Gerard Valentin (min 37) i d’anular un gol a Jean Luc per suposat fora de joc de de Lago jr (min 39).

Abans del descans els grana han pogut fer el segon després d’una bona centrada de Ferran Giner que Marcos remata i marxa fregat el pal esquerre de la porteria de Victor.

A la segona part només començar Diego s’inventa una gol des de tres quarts de l’atac del Saragossa B. El xut del mitja punta sorprèn a Reina i es converteix en un dels gols segurament de la temporada.

Els grana han trigat poc en reaccionar i als 57 minuts Jean Luc deixa escapar l’ocasió més clara per marcar del partit.

Les desgracies no acostumen a venir mai soles i un minut més tard una jugada (costa a costa) del central del Saragossa B Guti la culmina el mateix central amb l’1 a 2 que deixa glaçat a un Nou Estadi fred.

Fins al minut 75 amb un cop de cap de Marcos que obliga a lluir-se a Victor el Nàstic no torna a inquietar la porteria aragonesa. A tres minuts del final David Rocha encara va tenir temps de llançar una falta al travesser.

L’empat d’Azkorra a última hora serveix per a salvar un punt però no per a deixar contenta a una afició que confíava en conseguir el liderat en una jornada propícia.

Els grana no han estat capaços d’ensenyar les seves senyes d’identitat i han tornat a deixar escapar a casa una oportunitat d’or per a ser líders, de fet l’equip de Vicente Moreno va ser líder durant trenta-tres minuts aquesta jornada.

La pròxima jornada el Nàstic viatjarà fins a les balears per a jugar diumenge al migdia davant del Mallorca B a Son Bibiloni.