.

Imatge del partit. Foto: ivan Castro

Un derbi és un derbi ni que aquest es jugui a segona catalana. La Cultural Torreforta i el Racing Bonavista s’han trobat en el que ha estat el primer derbi de la ciutat de Tarragona en aquesta segona catalana.

L’equip de de Kiki, la Cultural Torreforta s’ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Saura quan s’havien jugat només vuit minuts de partit i que va significar l’1 a 0.
El partit ha estat sense futbol com marca un bon derbi i amb més tensió que joc.
El Racing Bonavista ha empatat al minut 87 amb un gol de Guille que ha significat l’empat del conjunt verd i negre.

El Torreforta se situa vuitè amb sis punts i el Racing Bonavista novè amb cinc després de les quatre primeres jornades de lliga a la segona catalana.