.

El Barça B serà el segon rival de lliga i el primer a casa. Foto: Nàstic

Empat a res al marcador (0-0) i a poca cosa damunt del camp en el cinquè partit amistós de pretemporada del Nàstic, a l’estadi Johan Cruyff davant el Barça B. Els blaugranes seran el segon rival de la lliga dels granes, i tant uns com els altres han deixat veure cansament a aquestes alçades de preparació. La inacabable llista de canvis a partir del descans no han ajudat a definir estils ni possibles onzes titulars quan la pilota comenci a roda seriosament. Amb tot i això, la parella de centrals Aythami-Quintanilla sembla tenir garanties per ser la titular el 29 d’agost contra l’Atlético Sanluqueño, i Joan Oriol està guanyant pes com a jugador determinant. Pel que fa a la resta, tot està obert.

Qui ha deixat empremta aquesta pretemporada és Robert Simon, que abans de difuminar-se ha tingut la primera oportunitat dels tarragonins al minut 12 amb un xut creuat que es perdia alt per damunt la porteria local. Cinc minuts més tard Matheus posava a prova Manu i al 36 Ribelles rematava amb perill la sortida d’un córner. Ja a la segona meitat, un remat de Pablo Fernández al minut 62 tocava en un defensa local i feia sortir del sopor als espectadors. D’aquí al final, arribades esporàdiques i més ànsies granes per arribar a porteria rival que no han canviat el signe d’un altre partit gris de preparació, en el qual els homes de Raül Agné almenys han anat de menys a més.

El proper enfrontament grana serà aquest dilluns. El Nàstic es desplaçarà a les Terres de l’Ebre per jugar contra el CD La Cava, equip de la 3a Divisió Catalana. Els deltebrencs són un dels conjunts històrics de la província. Entrenat per Jordi Roca, aquesta temporada compleix 90 anys d’història en el futbol català. Les entrades per aquest duel de preparació es poden adquirir anticipadament a l’Oficina del CD La Cava, ubicada a l’estadi municipal, al preu de 5 €. El dia de partit es poden comprar a taquilla al preu de 8 €. A causa de les mesures COVID, l’aforament pel partit està limitat.

Alineacions

Barça B: Tenas (Carevic, descans); Zaca (Maia, minut 76); Comas (Franck, minut76); Miaka Mármol (Mingo, minut 59); Solà (N’Diaye, minut 59); Casadó (Casas, minut 76); Matheus (Pelayo, minut 76); Aranda (Mortimer, minut 59); Ilias (De Vega, descans); Peque (Escobar, descans); Jutglà (Kays, minut 59).

Nàstic: Manu García (Gonzi, minut 61); Pol D.; Ribelles (Bonilla, minut 85); Del Campo (Jannick, minut 54); Pedro (Fran Carbia, minut 54); Fullana; Quintanilla; Aythami; Pablo Fernández (Edgard, minut 64); Robert Simon (Karim, minut 64); Joan Oriol.

Targetes grogues; Pedro del Campo (minut 20),  Ilias (minut 26); Aythami (mnut 41); Ribelles (minut 82)