TARRAGONA 21

Emika Kamieda serà a l’Espai Jove Kesse i mitjançant plataforma etarragonajove oferirà un acte xerrada més una masterclass de J-POP en línia. Foto: Ajuntament

Les activitats de l’Estiu Jove finalitzaran demà dissabte 26 de setembre a les 20h amb una oportunitat única de conèixer una de les famoses idols del japó Emika Kamieda, que serà a l’Espai Jove Kesse i mitjançant plataforma etarragonajove oferirà un acte xerrada més una masterclass de J-POP en línia.

Al Japó hi ha un fenomen musical anomenat idol; són grups de noies que fan gires de concerts, graven discos i signen autògrafs per tot el país. Són autentiques celebritats amb milers de seguidors i seguidores a les xarxes socials i amb diversos hits al capdamunt de les llistes de vendes. El concepte idol fa referència a joves (tant a noies com a nois) artistes multidisciplinars de gran talent que gaudeixen de gran fama i popularitat. Són part de la cultura nipona i un fenomen de masses al mercat que mou centenars de milions d’euros. Emika Kamieda, ex idol d’un dels grups musicals de J-pop més seguits de la darrera dècada, ens aproxima semblances i diferències entre ser idol i ser influencer. 

Un d’aquests grups japonesos idol més famosos és NMB-48 i una de les seves integrants fou la mateixa Emika Kamieda, d’Osaka.  Amb ella, podrem conèixer diferents coreografies J-pop a partir d’una masterclass única.

Per poder connectar-se a l’acte xerrada a les 20h només cal accedir a https://tarragonajove.org/streaming-xerrada-emika-kamienda/). A  partir de les 20.30h i des de campus virtual etarragonajove s’oferirà  una masterclass de Jpop on serà necessari inscripció prèvia a: www. tarragonajove.org/activitats/emikakamienda-kpop-estiu2020.

Redacció