.

Achille Emana ha estat el gran protagonista del partit. Foto:Nàstic

Amb revolució sobre el terreny de joc inclosa de Vicente Moreno en l’onze inicial, el Nàstic s’ha retrobat amb aquella imatge de casa que més agrada a l’afició.

Achille Emana ha estat el protagonista amb lletres grans de la cinquena victòria de l’equip de Moreno aquesta campanya.
Emana va estrenar-se com a golejador al cap de vint-i-tres minuts de partit després d’una assistència d’un encertat Miki Palanca, que va ser el complement perfecte del camerunès a la mitja punta.

D’una nova combinació entre Emana i Palanca, amb genialitat inclosa del de Yaoundé, ha nascut el segon gol del Nàstic just abans d’arribar al descans, gràcies a una rematada oportunista de Jean Luc.

Jean Luc amb el seu quart gol ja és el màxim golejador de l’equip en aquest inici de temporada.

Segurament el Huesca ha estat un dels rivals més còmodes amb els que s’ha trobat el Nàstic aquesta lliga al Nou Estadi. Els aragonesos no van fer el seu millor partit, ja que arribaven invictes a Tarragona però com ha dit el mateix Luis Garcia Tevenet, entrenador del Huesca, els seus jugadors no han entrat en el partit fins a gairebé la segona part.

Vicente Moreno ha introduït fins a sis canvis respecte a l’equip que va jugar a Còrdova i ha deixat fora de la llista a jugadors com Calavera o Pablo Marí.

El retorn a l’equip de Xisco Campos, Xavi Molina, Marcos,Manolo Martínez, Emana o Palanca han estat les principals novetats d’un Nàstic amb caràcter i que s’ha dedicat a gestionar amb encert la segona part després del còmode 2 a 0 amb el que ha marxat al descans.

L’única nota negativa de l’encontre és la cinquena targeta groga que ha vist Sergio Tejera que es quedarà sense poder jugar al Nuevo Carlos Tartiere la pròxima jornada davant l’Oviedo.

Els grana tornen als llocs de play-off d’ascens a primera després d’aquesta victòria. L’equip suma dinou punts i és quart classificat a tres punts del líder Córdoba.

La Fitxa:

Nàstic: Reina, Xisco Campos, Iago Bouzon, X.Molina, Mossa, Tejera (Fali min88), Manolo Martínez, Jean Luc, Palanca (Ferran Giner min60), Emana (Xisco Muñoz min73) i Marcos.

SD Huesca: Leo Franco, Luis Fernandez, Iñigo López (Figueroa mun82), Carlos David, Morillas, Bambock, Iñigo Ros, Machis, Camacho (Carlos Calvo min55). Fran Merida i Mainz (Samu Saiz min55).

Àrbitre: Jorge Figueroa Vàzquez. Targetes Grogues: Xisco C., Jean Luc, Tejera, Emana pel Nàstic i Machis i Fran Mèrida pel Huesca.

Gols: 1-0 Emana (min23), 2-0 Jean Luc (min45)

Estadi: Nou Estadi  5.047 espectadors