.

Penúltima jornada de la lliga de Divisió d’Honor Catalana de rugby, en la qual els Voltors de Tarragona es va desplaçar fins a Sitges per enfrontar-se a un dels rivals més durs de la categoria.

El Tarragona, que no s’hi jugava res, va sortir al camp per gaudir del partit i lluitar amb els locals sense complexos. Al cap de sis minuts el resultat era de 8-3, 15-3 quan el Sitges va anotar el seu segon assaig, moment en el qual els Voltors van reaccionar per anotar la seva primer marca i acostar-se més en el marcador 15-10.

No obstant això, i encara que el Tarragona tenia nombroses pilotes en atac, gràcies a la pressió del Sitges i als errors a la mà dels visitants i també a algunes decisions poc encertades, aquestes no es traduïen en positiu.

En un dels errors del Tarragona en no treure fora una pilota en cop de càstig que hagués posat en perill als jugadors del Sitges, aquests van recuperar la possessió i després de diversos minuts de fases de joc, finalment van aconseguir anotar per anar-se’n al descans amb un incòmode 20-10 i un efectiu menys per expulsió temporal d’un dels jugadors verds.

A la segona part es va veure com poc després de començar el Sitges tornava a agafar avantatge amb una altra marca, però en Pau, pràcticament al mateix moment, tornava a ajustar el marcador a 27-17 quan va interceptar un passi en la seva línia de 22 per escapar-se en solitari i marcar sota pals. El Sitges va tornar a anotar dues vegades més per assegurar-se el bonus ofensiu i l’Óscar va fer el seu habitual assaig per posar el final i definitiu 37-22.