.

Un moment del partit contra els lleidatans. Foto: Coia Escoda

Segona victòria de la temporada per als Voltors a la Divisió d’Honor Catalana, aquesta vegada contra l’INEF Lleida (segon classificat) en el Complex Educatiu de Tarragona. Partit a priori per posar a prova el nou sistema de joc d’en Jason Randell.

Els nois de Tarragona van sortir contundents en defensa, creant una sèrie d’errors per part dels del Lleida que van finalitzar en una sèrie de cops de càstig, que es van convertir en quatre xuts a pals, dels quals, en Patas en va fallar dos i després en Martu anotaria els dos següents (6-0).

En el minut 30 i 36 de joc van ser expulsats amb targeta groga en Martu i en Marcel respectivament, la qual cosa va fer posar en tensió als Voltors fins al final de la primera meitat.

A l’inici de la segona part, en Xavi seria substituït per en Joey i en Martu va tornar al camp després dels deu minuts de sanció imposats pocs minuts abans d’acabar la primera part. Els Voltors seguien fent el bon joc que havien portat durant la primera part i es van allunyar més en el marcador gràcies a una transformació a pals que va anotar en Martu (9-0). Seguidament en Marcel tornaria al camp que tornava a comptar amb 15 jugadors i en Jere, Molins, Paco i Abdel van ser substituïts per en Plegue, Roberto, Otger i Juanca.

Va seguir el transcurs del partit fins que al minut 55 en Joey va ser sancionat amb targeta groga i llavors l’Abdel va haver de tornar al camp durant aquests 10 minuts per substituir l’Otger, ja que en Joey jugava de primera línia. Seguit d’això en Pau va fer assaig després d’una carrera d’uns vint metres (14-0).

Després d’això en Patas i en Juanda van ser substituïts per en Jammaina i l’Eloi, després de la tornada al camp d’en Joey el partit va seguir sense cap altra incidència destacable fins al xiulet final.