.

Una acció del partit dels Voltors

El passat dissabte 29 de setembre, els Voltors es desplaçaven a les pistes universitàries de la UB per a lluitar amb el CEU la primera victòria de la temporada. El partit es va desenvolupar amb un to d’igualtat entre els dos equips només trencat per la indisciplina dels visitants que els hi va acabar costant l’encontre.

Mentre la defensa dels tarragonins es va mantenir amb ordre, l’equip local no podia avançar metres amb comoditat, perdia terreny amb la possessió de la pilota i en la majoria de minuts inicials es va jugar en terreny de joc del CEU. Així doncs, una recuperació de pilota en un ruck i posterior transmissió ràpida de mans fins a Joan Rojas, van materialitzar el primer assaig del partit. Posteriorment, un cop de càstig materialitzat a favor del Tarragona va posar el 0-8 al marcador.

L’ambició dels Voltors va jugar en la seva contra i, a mesura que avançava la primera part, els cops de càstig en contra van començar a augmentar a la mateixa velocitat que la pressió en el joc local es feia més present i la defensa per davant de l’últim peu i les precipitacions van facilitar al CEU el guany sense esforç de molts metres.

Així doncs, van arribar dos assajos locals i una targeta groga a Jordi Gran abans del descans. (10 – 8).

A la represa, l’escenari no va canviar, les fases estàtiques continuaven sent un patiment: la melé no era gens estable i les touches a favor no es guanyaven de manera solvent. Amb aquest panorama van tornar a arribar dos assajos més pels locals, un d’ells transformat (22 – 8). Tot i que l’assaig d’en Tomás després d’una touche ben trenada amb les tres quarts donava l’esperança per empatar al tram final del partit, a l’última jugada els locals anotarien per confirmar la victòria i no permetre ni sumar el punt bonus defensiu al Tarragona. El resultat final 25-19.

El dissabte vinent, segona oportunitat per sumar punts i corregir les errades davant del vigent campió de la competició, el Sitges RC.