.

.

TOTS 21

Imatge de la visita. Foto: Cedida

Els veïns de l’AAVV de Cala Romana van rebre ahir la visita de l’alcalde de l’Ajuntament Tarragona, Pau Ricomà, i de diversos regidors i tècnics de l’Ajuntament per comprovar, valorar i buscar solucions als desperfectes ocasionats per les inundacions de divendres passat.

Així mateix, i per iniciativa de la Junta de l’AAVV de Cala Romana, també van visitar la zona el gerent del Tennis Tarragona, David Alonso, el president del Tennis Tarragona, Lluís Salas, i el president del Club de Vela i veí de Cala Romana, Manu Pérez. Ambdues institucions s’han vist greument afectades les instal·lacions i l’activitat econòmica.

Durant la visita es va fer tot el recorregut des de l’entrada de la Platja Llarga, la vorera del carrer Tramuntana i el parc, a més del carrer de la cota i del sol, la zona del tennis park i el Club de Vela.

La petició de la Junta a les autoritats que van assistir va ser l’elaboració d’un estudi tècnic des del Consistori per abordar, d’una vegada, els grans mals que arrossega la comunitat i poder afrontar el soterrament de les línies elèctriques i de telèfon, a més de sol·licitar a l’ACA l’adequació de les infraestructures que afecten les rieres (Cala Romana-Tramuntana, Budallera-La Cota i la que desemboca al Club de Vela).

També s’ha aprofitat la visita per recordar aquells temes que ocupen els veïns de la zona com ara la neteja dels boscos, l’accés de la platja, la reducció de la velocitat als nostres carrers, la direcció única de baixada al Carrer H, etc.

“Estan sent dies molt intensos de treball, així que aprofito per donar les gràcies a tots els membres de la Junta i als veïns que ens mostren el seu suport per continuar fent la nostra tasca a la comunitat i, alhora, conciliar amb les nostres vides i responsabilitats professionals”, ha afirmat la presidenta de l’AAV de Cala Romana, Belén Marrón.

Redacció