.

.

TOTS 21

‘Fragile’ és la tercera producció de la companyia LaBú Teatre, un espectacle basat en el moviment i la creació d’imatges visuals de gran impacte. Foto: Cedida

Després d’un complet mes de gener en l’àmbit cultural, en què s’ha pogut gaudir de circ, música i teatre, aquest mes de febrer l’activitat del Teatre Auditori del Morell continua amb ‘Fragile’, una proposta de titelles i dansa de la companyia LaBú Teatre, que s’inclou en la programació del Guant, el Festival de teatre de titelles de Valls.

Es tracta d’un delicat retrat de la fragilitat. La fragilitat també pot ser bella i poderosa. LaBú Teatre convida a sentir, emocionar-se, perdre’s… A través del moviment, dos actors creen quadres visuals suspesos en un espai indefinit i vulnerable. Una reflexió, des d’una mirada poètica, de la fragilitat humana. On anem quan caiem de la corda fluixa de la vida? Com és aquesta fragilitat dins nostre?

‘Fragile’ és la tercera producció de la companyia LaBú Teatre, un espectacle basat en el moviment i la creació d’imatges visuals de gran impacte. Un muntatge poètic per a tots els públics que conduirà l’espectador a un estat de lleugeresa i llibertat. La funció és aquest dissabte 6 de febrer a les set de la tarda, i està recomanada per a majors de 5 anys. Les entrades per a adults costen 5 euros, mentre que les entrades per a infants valen 3 euros. Es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores (excepte els divendres que hi hagi funció), i també online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, durant la temporada l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 50% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l’entrada.

La temporada teatral, que va començar al gener, s’allargarà fins a l’1 de maig amb una desena d’espectacles de circ, teatre, propostes familiars i música. I enmig de tot plegat, el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, que arriba a la sisena edició i que tindrà lloc del 8 a l’11 d’abril.

Redacció