.

.

TOTS 21

Cordialitat entre Merino i González. Foto: Joan Castell

Segon capítol oficial del derbi del proper dilluns, amb la trobada dels tècnics Juan Merino i Natxo González. Una trobada cordial que ha servit per intercanviar opinions i per deixar una imatge de respecte. Tots dos tenen clar que és un partit especial i on la igualtat serà una de les protagonistes. El derbi es decidirà per petits detalls.

Cordialitat i respecte el que han irradiat tant Juan Merino i Natxo González en l’acte previ al derbi del proper dilluns entre Nàstic i CF Reus. Per a ells serà el primer partit com a rival. Per a Merino el seu primer derbi. Natxo ja en porta tres. El més recent va acabar amb victòria en la primera volta. La seva experiència i les trajectòries dels seus respectius equips els porten a pensar de que el duel de dilluns serà «un partit molt igualat, on qualsevol cosa pot passar. És difícil fer un pronòstic» tal i com explicava el propi Natxo.

Merino, que sí sap el que és viure una de les rivalitats més potents del futbol espanyo entre Betis i Sevilla, reconeixia que el seu equip està «molt motivat, però amb els peus a la terra. Els jugadors saben de la importància de la cita. Vas pel carrer i tothom vol guanyar al Reus».

Natxo es mirava el Nou Estadi i un pensament l’hi rondava pel cap. Quin bon escenari per trencar la mala ratxa amb el gol. I és que el conjunt roig-i-negre fa quatre jornades que no veu porta. «És veritat que no marquem, tot i les ocasions. Pel que fa el joc estem relativament tranquils, però necessitem marcar ja».

Merino no ha volgut mostrar cap carta al ser preguntat per quin esquema utilitzarà. Si defensa de cinc o de quatre, però sap que la línia a seguir és la de la victòria contra el Mirandés.

La trobada ha acabat amb una forta i llarga encaixada de mans i només un pronòstic de resultat. El de Juan Merino que amb 1-0 en té prou. Natxo no s’ha volgut mullar en públic. «Només ho faig en la intimitat». El derbi està servit. Seguim fent el compte enrere.

 

També hi hagut temps per algunes confidències. Foto: Joan Castell