.

.

TOTS 21

Imatge de la primera sessió preparatòria del Nàtic. Foto: Cedida

 

Tres membres de la mateixa família -amb un fill de fins a 25 anys- podran a veure els partits del Nàstic al Nou Estadi la temporada 21-22 amb un cost final total de només 160 euros si tria fer-lo a les localitats de Gol. Així, per partit i membre de la família els sortirà per 1,40 euros. D’aquesta manera, el Nàstic manté aquesta promoció molt reduïda en la nova categoria.

El director general, Lluís Fàbregas, i el responsable de Màrqueting, José Andreu, han presentat els preus dels abonaments de la propera temporada, temporada que comença el 26 d’agost a la nova categoria 1RFEF, amb la filosofia de ‘posar totes les facilitats perquè la gent vingui al Nou Estadi a la vegada que hem fet un esforç per arribar a un equilibri per millorar les condicions econòmiques dels socis’. El Nàstic, a més, estrena ‘claim’, una crida que diu: Toca Nàstic.

Una de les principals novetats és que els socis que renovin l’abonament podran tenir un descompte de fins a cent euros a Tribuna: passaran de pagar 300 euros -nova tarifa per als nous socis- a 200. Els de preferent tindran una reducció de 80 euros i el cost serà de 120 euros -200 euros als nous socis-. En el cas dels gols, la reducció és gairebé del cent per cent: els costarà 80 euros en comptes de 150 dels nous socis. A la grada d’animació, la tarifa serà de 60 euros i no de 70.

El seient del soci es conservarà amb data límit del 17 de setembre. L’endemà quedarà alliberat si no ha estat retirat pel seu titular.

D’altra banda, els socis tindran un altre avantatge en renovar el seu abonament, com és que disposaran de sis entrades per als sis primers partits de la temporada, que podrà repartir-les al seu albir.

Les entrades

Fora dels abonaments, i quant al preu de les entrades regulars, l’entrada a Tribuna tindrà un cost de 30 euros, a preferent serà de 20 euros i  al gol nord, de 15. De cara a l’afició visitant, el preu fixat serà de 20 euros. El Nàstic vol tornar a fer desplaçaments massius.

Quant a la grada d’animació, destinada al públic entre els 15 a 25 anys, es permetrà que els membres de penyes oficials del Nàstic hi puguin accedir encara que no acompleixen la franja d’edat estipulada.

Donada l’aturada de públic viscuda per la pandèmia en la temporada passada, el club ofereix la possibilitat que el segon abonament que es va lliurar als socis per tal que compensessin els partits perduts es podrà emprar per a fer la renovació de la persona que vulgui el soci. D’aquesta manera, aquest segon abonament es podrà fer servir per a fer nous socis i amb descomptes.

Diverses de les propostes d’abonaments de la temporada han estat recollides en les trobades amb els Focus grups fetes pel club. El Nàstic té en data d’avui 5.821 abonats i calcula que es mourà en els 6.000 en la propera temporada: ‘Se’ns presenta l’oportunitat del retorn a la normalitat’, ha destacat Fàbregas. Els tiquets es podran adquirir també a les instal.lacions de l’Avinguda Catalunya, a part de fer-ho també físicament al Nou Estadi. El Museu del club reobrirà el 14 de juliol.

La temporada

El Nàstic afronta la temporada com ‘una oportunitat’ i de manera ‘molt il.lusionant’ en situar-se en una categoria nacional, on tindrà contrincants de Madrid o d’Andalusia, amb ‘rivals de molt de pes i història’, ha destacat Andreu.

D’altra banda, el Nàtic ha arribat a un acord de col.laboració amb Energía del Ebro, que permetrà rebre com a regal una equipació del Nàstic si un es compromet a contractar una tarifa Maja d’electricitat.

J. Garcia