.

.

TOTS 21

La inauguració va tenir lloc divendres a la tarda amb la presència de l’alcalde, Pere Virgili

La inauguració va tenir lloc divendres a la tarda amb la presència de l’alcalde, Pere Virgili

Durant tres dies, des de divendres i fins diumenge, el nucli urbà del municipi va acollirla desena edició del Mercat Medieval. La plaça de la Sardana, la plaça dels Pins i els carrers del voltant es van ambientar amb banderoles medievals, paradetes i música per celebrar aquesta nova edició del reeixit mercat.

La inauguració va tenir lloc divendres a la tarda amb la presència de l’alcalde, Pere Virgili, de les regidores Rosana Dorantes i Eva Maria Giménez i dels regidors Gerard Solé i Rafael Luna, acompanyats de Trini López de l’empresa Sabors Catalans, organitzadora de l’esdeveniment. A les paradetes s’hi podia comprar productes d’alimentació com empanades, coques dolces i salades, embotits casolans, formatges, pa cuit amb llenya, pizzes, llaminadures i cervesa artesana, entre d’altres; articles de bijuteria i d’artesania i, a més a més, hi havia un parell de tavernes que oferien menjar cuinat a la brasa, una creperia i una xurreria.

Els més petits s’ho van passar d’allò més bé gràcies a les atraccions medievals, als diferents jocs tradicionals –fets de fusta- que estaven en diversos punts del mercat, amb el taller d’espases i escuts, i amb l’activitat tir amb arc, aquesta última a càrrec de l’associació Toxophílica de Catalunya. Durant tres dies el nucli urbà de Roda de Berà ha fet un viatge en el temps, amenitzat per actuacions musicals, faquirs i mags, on el públic va gaudir tot passejant per la recent remodelada plaça dels Pins.