.

.

TOTS 21

Ses Majestats a bord d’un veler . Foto: Cedida

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient van arribar a Roda de Berà, per novè any consecutiu, a bord d’un veler de fusta al Port Esportiu. Al moll els esperaven els infants il·lusionats acompanyats pels seus familiars. Els nens i nenes es van poder fer fotos amb els Reis i després, Ses Majestats damunt les seves guarnides carrosses van fer un petit recorregut per la zona.

Seguidament es van desplaçar al nucli urbà, on s’esperava la seva arribada a la plaça Francesc Macià per iniciar la cavalcada per diversos carrers del municipi. Els Reis, acompanyats pels patges i tot el seguici reial, van llançar caramels a dojo durant el recorregut. A la cavalcada també hi van participar els carters, portadors de totes les cartes dels infants de Roda, els xanquers ‘Llàgrimes de foc’ i la xaranga ‘Lo Perkal’, i va comptar amb diversos voluntaris com l’associació de Protecció Civil, joves del PIJ i altres persones que hi van col·laborar.

Els tres Reis Mags des del balcó de l’Ajuntament. Foto: Cedida

La cavalcada va acabar a la plaça de l’Ajuntament. Allà, des del balcó, l’alcalde Pere Virgili va saludar als centenars de persones que es van apropar per veure’ls i va lliurar les claus màgiques als Reis, per tal que poguessin entrar durant la nit a totes les llars de Roda de Berà per lliurar els regals als nens i nenes.

Com és tradició al municipi, van repartir regals en tres punts diferents i, durant la llarga nit, van visitar les centenars de llars rodenques per portar la màgia i la il·lusió als més menuts.