.

.

TOTS 21

Els Reis Mags visiten La Muntanyeta

Els Reis Mags visiten La Muntanyeta

Per setzè any consecutiu, els usuaris de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, que té la seu a La Muntanyeta, han rebut la visita dels Reis d’Orient i els seus patges que els han portat regals per a tots. Com ja és tradició, la visita és una iniciativa del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) i de la Fundació Tarragona Unida que depèn de la mateixa entitat col·legial.

Primer s’han entregat els regals als usuaris i usuàries de La Muntanyeta i després, els Reis d’Orient han fet un regal especial per a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral. En aquest cas, ha estat un forn i una vitroceràmica que farà possible realitzar els tallers de cuina que s’han preparat des de La Muntanyeta.

Després de la visita aquest espai, els Reis d’Orient s’han traslladat fins a la seu del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona. Allí han entregat els seus regals a 118 nens i nenes, fills i filles dels col·legiats i col·legiades. Ha estat a través de la campanya «1 regal x 1 dibuix» en la que els més petits han lliurat un dibuix als Reis d’Orient i han rebut a canvi un regal.