.

.

TOTS 21

Aquest any està sent molt atípic, per això la recollida de cartes dels Reis Mags i el repartiment de regals serà diferent a Castellvell del Camp. Així ho ha informat l’Ajuntament i també el patge reial amb un missatge de vídeo llençat a internet.

En primer lloc, per complir amb les mesures de seguretat del Covid-19, la recollida de cartes es farà al propi domicili. Cal omplir un formulari indicant diverses dades perquè els patges reials puguin venir a casa personalment.

Així, cal accedir al formulari que hi ha en aquest link, omplir les dades que se us demana (nom, adreça, número de mòbil i correu electrònic) i enviar-lo.

La Cavalcada no es farà, però els Reis trucaran a la porta

El patge té preferència per l’enllaç, però si tinguessiu dificultats podeu enviar whatsapp al telèfon 679 39 03 31.

Amb les restriccions marcades a dia d’avui, la Cavalcada no es podrà dur a terme com es feia tradicionalment. Aquest any seran els propis Reis Mags qui trucaran a la porta i faran entrega dels regals a la porta del domicili. El consistori demana que no els espereu a les portes de les vostres cases. Quan truquin, els obriu la porta i us faran entrega dels regals complint amb les normes sanitàries.

‘Encara que aquest Nadal sigui diferent, els nens no han de perdre mai la il·lusió, així que us agraïm la vostra col·laboració i comprensió’, destaca el consistori.