.

.

TOTS 21

Els 10 primers candidats de la llista d'ERC a Cambrils. Foto: Cedida

Els 10 primers candidats de la llista d’ERC a Cambrils. Foto: Cedida

ERC de Cambrils ha fet públiques les primeres deu persones que acompanyaran Camí Mendoza en les eleccions municipals del 28 de maig. D’aquesta llista, l’alcaldable destaca “que és un equip potent format per persones amb experiència i noves incorporacions”; uns homes i dones, diu Mendoza, “que mostren i reivindiquen la diversitat de Cambrils”; una llista que aposta, per sobre de tot i com fins ara, per “treballar amb lleialtat cap a les cambrilenques i els cambrilencs, fent unes polítiques amb i per a la gent, amb una mirada feminista i republicana”.

A més, la cap de llista ha agraït “la feina feta durant aquests darrers anys a regidors com Eduard Pellicer Sabaté i regidores com Cinta Ballesté Aran”, que per decisió pròpia han decidit apartar-se de la política de primera línia, tot i que continuaran donant suport a l’equip, en els llocs número 20 i 21 respectivament. Que continuïn apostant pel projecte és un fet que Camí Mendoza els ha agraït explícitament.

Mendoza, ha destacat també, que més enllà d’aquests noms “hi ha tot un equip que treballa i aposta pel nostre projecte municipal, que aposta per Cambrils i per la seva gent”; un partit com Esquerra, ha afegit, “amb una trajectòria impecable fins al dia d’avui, que ha apostat sempre per la força del municipalisme per transformar els pobles i ciutats”.

Després de la presentació de la llista i la votació, els primers noms de la llista electoral per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, són els següents:

 1. Camí Mendoza Mercè
 2. Aleix Rom Queral
 3. Neus Cárdenas Morell
 4. Alejandro García Muñoz
 5. Hélène Arcelin Zabal
 6. Joan Francesc (Ato) Cerrato Carmona
 7. Loli Santiago Santiago
 8. Jaume Gila Pliego
 9. Alazne Asla Arce
 10. Juan Michael Pérez Thompson
 11. Marta Castaño Elias