.

.

TOTS 21

expo baronia

expo baronia 2

La Sala de Cultura de Riudecanyes acollirà des d’aquest diumenge, i fins el proper 24 d’abril, la primera exposició col·lectiva de pintors de la Baronia d’Escornalbou. Es tracta d’un col·lectiu de persones dels municipis que formen la Baronia i que recentment van prendre part a un curs per aprendre a pintar, en el cas de no haver-ho fet mai, o per a perfeccionar la tècnica en els casos de persones iniciades.

Els participants són tots habitants de Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou, Duesaigües, l’Argentera i Colldejou. Han estat coordinats per la professora Elena Oundjian i han fet les seves primeres creacions que són les que ara mostraran als diferents municipis ja que, després d’exposar-se a Riudecanyes, les obres seran exposades a les altres quatre poblacions.

Els participants en aquesta primera exposició de pintors de la Baronia d’Escornalbou són Dani Aznar, Vanessa Jové, Isabel Toro, Natalia Bösel, Paula Santamaria, Miquel Arias, Cristina Cervera, Carmina Mauri, Felicitat Martínez, Josep Cabré, Josep Maria Anguera, M Pilar Aragonés i Maria del Carme Aragonés. La inauguració d’aquest diumenge, a la Sala de Cultura de Riudecanyes, serà a les 12 del migdia.