TOTS 21

Façana de l’Ajuntament dels Pallaresos

Els Pallaresos torna a avançar-se en el desconfinament parcial. La setmana vinent, de l’11 al 15 de maig, l’Ajuntament dels Pallaresos rependrà l’atenció al públic en l’horari habitual mitjançant cita prèvia. Segons un avís que ha fet públic i del qual Tarragona21 n’ha tingut accés, per demanar cita els ciutadans poden contactar amb el consistori mitjançant el telèfon 977610600 o el correu electrònic ajuntament@ajuntamentdelspallaresos.cat.

Les cites s’establiran en franges de 15 minuts per persona, i s’assignaran hores segons disponibilitat. Els interessats hauran d’acudir a la cita sols, excepte que per motiu del tràmit a realitzar o per necessitats especials sigui imprescindible la presència d’un acompanyant.

Només es podrà entrar a l’edifici de l’Ajuntament a l’hora en què s’ha concertat la cita, mentrestant s’haurà d’esperar a fora. És obligatori l’ús de mascareta i guants. En cas de no tenir-ne, dins l’edifici n’hi haurà a disposició del públic, així com mesures per guardar la distància de seguretat amb el personal administratiu.

El consistori prega puntualitat a l’hora d’assistir a les cites ja que en cas de no presentar-se durant la franja de 15 minuts establerta, es passarà a atendre la següent visita. Tanmateix, demem fer ‘un ús responsable d’aquest servei’ i ‘intentar resoldre els tràmits que es pugui per mitjans telefònics o electrònics, a fi d’evitar desplaçaments i contactes innecessaris’.

L’Ajuntament ha anunciat aquests dies que dijous vinent celebrarà de nou un ple presencial, amb mesures de protecció i distanciament. Entrant el Camp de Tarragona dilluns vinent en fase 1 de desconfinament i permetent-se activitats donat el baix nivell de casos de nous contagis de coronavirus a la regió, el consistori dels Pallaresos vol transmetre un missatge de tranquil.litat i que la població vagi deixant enrere el temor que encara amb una pandèmia que ha castigat molt durament la residència d’avis Nostrallar del municipi.

Redacció