TOTS 21

El lliurament es farà al pati del Centre Jujol. Foto: totsonpuntsdevista.blogspot.com

L’Associació de Jubilats dels Pallaresos i l’Ajuntament de la localitat han organitzat la primera edició del Concurs de contes adreçat a gent gran. Amb l’objectiu que durant el període de la pandèmia es pogués fer alguna activitat adreçat a aquesta població tanta afectada per la malaltia i les seves conseqüències, ha tirat endavant una iniciativa que pretén consolidar-se en el calendari anual de la vila.

El concurs portava per títol ‘Explica un conte del tió als teus néts’ i estava dividit en dues categories, socis i no socis. Ja es coneixen els guanyadors del mateix, totes elles, dones. Així, en la categoria de socis ha resultat vencedora Àngels Castro, mentre que la finalista ha estat Lourdes Rillo. En l’altra categoria, la de no socis de l’entitat, ha resultat guanyadora Loli Fernández.

El jurat dels guardons ha estat format pel president de l’Associació de Jubilats, Joan Toldrà; el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Samuel Urbano; la bibliotecària de la Biblioteca Mercè Rodoreda, Noèlia Ferreté, i Sebastià Poy. Ha actuat com a secretari del jurat Carles Benseny, membre de l’entitat.

Els premis seran lliurats en el decurs d’un acte que tindrà lloc la tarda de Sant Jordi, 23 d’abril, a les 18 hores, al pati del Centre Jujol de la vila.

Redacció