TOTS 21

L’aforament màxim és de 25 persones per itinerari. Foto: Ajuntament

A partir del proper 3 de juliol l’ajuntament dels Pallaresos inicia les visites guiades al municipi, en una iniciativa de la mà de la Regidoria de Turisme i l’historiador, Àlex Botella. L’activitat consistirà en veure i conèixer la Casa Bofarull, un recorregut històric pel casc antic dels Pallaresos, i la visita a algunes restes arqueològiques. Una ruta per diverses èpoques que ajudarà a tenir una imatge més curiosa de la història de la nostra localitat.

Aquesta iniciativa s’oferirà el 3 de juliol i a partir d’aquí, l’últim dissabte de cada mes, subjecte sempre a un mínim de participants.

El preu d’aquesta activitat guiada serà gratuïta per als empadronats als Pallaresos. Les persones no empadronades que vulguin fer aquesta visita, hauran d’abonar l’import de 5€, que correspon a la visita a la Casa Bofarull.

Tots els interessats a participar, haureu de fer la inscripció a l’ajuntament a través del correu electrònic oac@elspallaresos.cat o presencialment en horari d’atenció de l’ajuntament, de 9 a 14 hores.

L’aforament màxim és de 25 persones per itinerari.

Redacció