TOTS 21

L’Ajuntament de Tarragona, a través del Museu d’Història, participa conjuntament amb quatre museus més de la ciutat, que son El Museu d’Art Modern, el Museu Nacional Arqueològic, el Museu del Port i Caixaforum; a una nova edició de la iniciativa Misteri als Museus. Aquesta proposta s’emmarca dins les Jornades Europees del Patrimoni 2021 i se centrarà en els propers dies del 9 al 17 d’octubre.  

Misteri als Museus permet al visitant interactuar amb les col·leccions o exposicions dels diferents museus i centres culturals, oferint una activitat sorprenent, participativa i lúdica; amb l’objectiu d’atraure al major i divers nombre de públic possible.

L’enigma d’enguany, que s’ha de descobrir en grups formats i inscrits prèviament, se centra en La desaparició d’Irina Musayeva, una col·leccionista russa que era de visita a Tarragona i misteriosament desapareix. Tot i que les investigacions policials apunten a un segrest, els participants hauran de desxifrar què ha passat realment i descobrir-ho en l’acte final, previst pel diumenge 17 d’octubre a les 12h a l’explanada del Museu del Port de Tarragona.

Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, els Museus de la ciutat faran jornades de portes obertes els dies 8, 9 i 10, coincidint també amb el Misteri.

Per a participar-hi cal inscriure’s a: http://aurigasc.com/misteri_museu/ 

Redacció