.

.

TOTS 21

Imatges de l’operatiu conjunt. Fotos: Ajuntament / Mossos

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Tarragona, conjuntament amb agents de la Unitat de Delinqüència Urbana de la Guàrdia Urbana, van detenir el passat 24 de setembre un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Tarragona (Tarragonès) com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

La detenció s’emmarca dins del dispositiu de seguretat ciutadana en els diferents barris de Tarragona que, entre altres fets delictius, té l’objectiu de combatre el tràfic de drogues.

La investigació conjunta entre ambdós cossos policials es va iniciar a mitjans del mes de juny arran d’unes informacions que apuntaven un pis del barri de Sant Salvador com a punt de venda al detall de cocaïna i d’haixix.

La investigació es va veure immersa en dificultats a l’hora de localitzar el pis del traficant ja que aquest estava ubicat en un bloc de pisos que a nivell estructural i arquitectònic facilitava l’entrada i sortida de persones i eludia els controls policials.

Un cop es va determinar l’immoble investigat i amb els diferents indicis incriminatoris, la policia va realitzar el passat divendres una entrada i perquisició en un domicili de l’Avinguda dels Pins del barri de Sant Salvador.

En l’entrada, que també van participar agents de la Guàrdia Urbana, es van intervenir 110 g de cocaïna en roca, 20 grams de cocaïna en monosodis, una pastilla d’uns 100 g d’haixix, una bàscula, prop de 2.000 euros en efectiu i material per embolcallar.

Així mateix, es va detenir el principal distribuïdor de cocaïna i d’haixix de la zona per la qual cosa es dona per desmantellat un dels punts més actius del tràfic de substàncies estupefaents del barri de Sant Salvador.

Es calcula que la droga intervinguda i venuda al detall superaria en el mercat il·legal els 7.000 euros.

El detingut va passar dissabte a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció