.

.

TOTS 21

Façana de l’Ajuntament de la Canonja on s’està produïnt el requeriment d’informació per part dels Mossos d’Esquadra. Foto: Mar Rovira

Agents de paisà dels Mossos d’Esquadra han entrat a l’Ajuntament de la Canonja, aquest divendres poc abans de les dues del migdia, per requerir informació sobre la fàbrica d’Iqoxe on dimarts es va produir l’explosió.

Els Mossos van registrar aquest dijous les instal·lacions de l’empresa a la Canonja i al Prat de Llobregat, per ordre judicial. La policia catalana ha demanat al consistori canongí la documentació relacionada amb aquesta indústria química.

Els tècnics de l’Ajuntament ja tenien a punt informació sobre la planta, però la policia també els hauria demanat que aportin tota la documentació en general que disposin de la companyia -en relació a planejament urbanístic, impostos, etc. Així ho ha confirmat a l’ACN l’alcalde del municipi, Roc Muñoz, en sortir de l’Ajuntament. Personal municipal continua dins l’edifici amb agents policials preparant la informació requerida pels Mossos.