TARRAGONA 21

El detingut  anunciava l'aparell  per un valor inferior al del mercat, concretament, per 10.000 euros

El detingut anunciava l’aparell per un valor inferior al del mercat, concretament, per 10.000 euros

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Organitzada de la comissaria de Tarragona van detenir ahir, a Tarragona, un home de 26 anys, de nacionalitat algeriana i veí de Vila-seca (Tarragonès) com a presumpte autor dels delictes de receptació i robatori amb força a interior de vehicle.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació arran de la sostracció el passat 6 de juny d’una màquina de radioteràpia de l’interior d’un vehicle estacionat als Pallaresos. Davant d’aquests fets, els agents van rastrejar diversos portals de compravenda d’objectes de segona mà i van localitzar la màquina, que té un valor de 16.000 euros, anunciada a la venda per 10.000 euros

Per tot això, els agents van concertar una cita amb l’anunciant a Vila-seca i aquest va acompanyar-los fins el seu domicili on tenia l’aparell. Una vegada al lloc, els mossos van detenir el venedor després de comprovar que la màquina de radioteràpia que tenia a la venda coincidia plenament amb la sostreta. El detingut, amb un antecedent per receptació, va declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.