.

.

TOTS 21

El material intervingut als tres lladres de la botiga situada al camí de Riudoms. Foto: Mossos

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir el passat dimecres tres homes, dos de 20 i un de 21 anys, de nacionalitats espanyola i marroquina, un veí de Reus i els altres dos amb domicili desconegut, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van succeir el passat 17 de febrer, a les 3:30h, quan es va activar l’alarma d’una botiga situada al camí de Riudoms. Ràpidament, una patrulla de mossos es va adreçar al lloc i va comprovar que els lladres havien forçat la persiana i havien trencat el vidre de la porta d’accés.

Gràcies a les imatges de seguretat, els mossos van disposar de la descripció dels tres lladres i van transmetre-ho a la resta d’efectius que participaven en el dispositiu de recerca. Així, una patrulla que circulava pel carrer Baix del Carme va veure tres homes que coincidien amb la descripció i, a més, portaven una caixa rectangular a les mans. En detectar la presència policial, van entrar corrents en un portal.

Els mossos van entrar a l’immoble i van seguir-los fins al pis on aquests van entrar. Quan els agents van trucar a la porta, els va obrir un altra persona que assegurava no saber res de l’incident i els va permetre l’entrada.

Els mossos van trobar als tres joves fent-se els adormits, cadascú en una habitació. A més, tots tres portaven encara la roba de carrer que coincidia amb la dels autors del robatori, estaven suant i amb el pols accelerat.

Els agents van trobar la caixa enregistradora sostreta amagada en un fals sostre del pis.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Detingut in fraganti quan intentava furtar el catalitzador d’un cotxe

En una altra intervenció policial, els mossos van detenir un home de 40 anys, de nacionalitat búlgara i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte de furt en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc al carrer Mas del Abelló on els mossos van rebre avís que hi havia un individu sota d’un cotxe i s’escoltava un soroll de serra elèctrica. En arribar la patrulla, l’home va sortir corrents però els agents van aconseguir interceptar-lo.

L’individu portava a la mà una serra i un elevador de cotxes. En les comprovacions al vehicle es va observar que presentava un tall al tub d’escapament just al costat del catalitzador. Un cop identificat, els agents van comprovat que ja havia estat detingut el dia anterior per furtar un altre catalitzador de vehicle.

El detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Redacció