.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu d’una patrulla dels Mossos.

Els Mossos d’Esquadra busquen el cos del bebè, presumptament assassinat per la seva mare i la seva àvia (totes dues residents a Torreforta) a Tarragona el març de l’any passat. Segons ha avançat l’agència EFE i han recollit diversos mitjans, els agents disposen de l’autorització del jutge per accedir al telèfon mòbil de la mare, una noia de 20 anys detinguda amb l’àvia, de 42 anys, el passat 8 d’abril per un delicte d’homicidi. D’aquesta manera, afegeix la informació d’EFE, els Mossos podran conèixer els moviments de la jove, quines trucades i missatges va mantenir i si hi ha alguna conversa escrita o per nota de veu que pugui donar detalls del cas.

La jove hauria donat a llum en dates indeterminades entre març i abril de l’any passat en un lloc també per determinar i, presumptament, amb l’ajuda de la seva mare van matar el nounat sense que hagi aparegut el cos.
Se sap que la jove estava embarassada perquè va intentar avortar en una clínica al desembre 2019, cosa ja impossible per l’avançat de la gestació.

Redacció