.

.

TOTS 21

Lucreia Pérez, en un moment de l’espectacle que RTVE ha realitzat al Palau Firal de Tarragona. Foto: David Aymerich.

Els més petits de la ciutat de Tarragona han pogut viure de ben a prop avui un acte organitzat per la televisió pública nacional, RTVE, en un esdeveniment emmarcat dins de la campanya de comunicació i de cobertura que el mitjà de comunicació d’àmbit estatal oferirà als XVIII Jocs Mediterranis i Tarragona 2018.

Una activitat infantil protagonitzada per els personatges de la televisió Lucrecia i els Lunnis, els quals han ofert durant més d’una hora un espectacle pels nens i nenes per algunes escoles tarragonines, com per exemple Les Carmelites o el Sant Pau. L’acte ha estat presentat i conduït per l’actriu i presentadora Lucrecia Pérez i s’ha emès en directe el pròxim programa de Lunnis de Leyenda, el qual està protagonitzat pels orígens dels Jocs Mediterranis i es podrà veure a la resta de l’Estat el pròxim dissabte, 12 de maig.

L’alcalde Ballesteros, el regidor Villamayor, la regidora Vedrina i els representants de RTVE també han gaudit de l’acte de Tarragona 2018. Foto: David Aymerich.

Segons Pérez, “estem molt contents i feliços de poder ser avui a Tarragona”, “és un dia de celebració on interpretarem l’himne dels Jocs en directe”. L’actriu també ha destacat que totes les cançons del programa “sempre giren entorn a la positivitat, les ganes de créixer, els valors, l’educació dels nens”, així com “històries educatives sobre l’esportivitat, tenacitat i saber que el més important és competir”, ha afegit la mítica presentadora de Los Lunnis.

Durant l’esdeveniment, el qual ha reunit més de 300 infants al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, els nens i nenes de Tarragona han pogut gaudir de diverses històries com la llegenda de Sant Jordi, la històrica rivalitat entre Anníbal i l’Imperi Romà o la història de Tarracus, mascota dels XVIII Jocs Mediterranis, juntament amb l’himne de Tarragona 2018.

Més fotografies de l’esdeveniment:

David Aymerich