TOTS 21

Els dos palistes del Club Tennis Taula Borges. Foto:Tarragona21

Els dos palistes del Club Tennis Taula Borges. Foto:Tarragona21

Amb més de 3500 llicències al nostre país, el Tennis Taula o Ping-pong, és un esport consolidat al territori català, mediterrani i mundial ja que és el segon esport amb més practicants arreu del món només per darrera del tot poderós futbol.

Els Jocs Mediterranis, on hi haurà la disciplina del Tennis Taula, segueix pormocionant l’esport que es disputarà al Pavelló Joana Ballart de Valls.

Aquest dissabte dos palistes del Club Tennis Taula de Borges faran una exhibició a la cinquena planta del Centre Comercial El Corte Inglés.

Una taula i alliberar l’espai de joguines és el que ha necessitat l’organització per a poder presenciar en directe uns cops que es projecten aproximadament a una velocitat de 200Km/h.

Marc Duran i Gui Chenkai seran els encarregats de realitzar una exhibició on s’ha convidat a un club de les terres de Lleida per a seguir implicant a les diferents entitats esportives del país en el projecte dels Jocs, segons ha explicat el regidor encarregat dels Jocs, Javier Vilamayor.

Un Vilamayor que ha reconegut que amb aquesta acció es busca cridat l’atenció un dissabte a la tarda (horari habitual de compres) en un centre comercial com ja es va fer ara farà un any amb l’exhibició de Ruth Beitia a la Plaça de la Font.

Donar visibilitat al porjecte és el que busca aquesta exhibició de dos palistes que juguen a la màxima categoria del Tennis Taula de l’Estat.