.

.

TOTS 21

Logo Noticia ValorEls Jocs Mediterranis Tarragona 2017 organitzen aquest dimecres 15 d’abril un nou “Seminari 2017”. Sota el títol “La nutrició en el tractament de lesions”, la fisioterapeuta Olga del Río impartirà aquesta xerrada, que tindrà lloc a la sala número 6 de l’Espai Tabacalera a les 19 hores. L’accés al Seminari és lliure però es prega confirmar assistència al correu esports2017@tarragona.cat

Aquest és el vuitè “Seminari 2017” impulsat per l’organització dels Jocs Mediterranis. El seu objectiu és apropar a la ciutadania els coneixements i experiència de persones vinculades al món de l’esport des d’àmbits tan diversos com l’educació, la psicologia, la salut o l’esport d’elit, entre altres. Unes 250 persones han participat en aquestes set sessions, que van començar el passat octubre de 2014.

Olga del Río

L’encarregada d’impartir aquest “Seminari 2017” és Olga del Río, fisioterapeuta que treballa actualment amb el Club Bàsquet Tarragona i les seleccions catalanes i espanyoles de la disciplina. Del Río té un postgrau en Fisioteràpia Esportiva i Psiconeuroimmunologia i és trainer en Paleotraining.