.

Un instant abans del partit dels infantils

Aquest dissabte els infantils del Rugby Tarragona disputaren el primer partit de les semifinals de la seva categoria contra CEU. Un intens i emocionant partit en què els Voltors ho van donar tot, encara que CEU s’emportà aquesta primera victòria.

El Rugby Tarragona es va enfrontar a un molt bon CEU-CNPN, lider invicte a la lliga, i els Voltors van donar la cara, oferint en alguns moments un molt bon joc; però els nervis i la pressió van passar factura i al final es va perdre el partit per 16-21.

Els Voltors van començar nerviosos i amb imprecisions en els passis que el CEU va saber aprofitar fent les primeres marques del partit. Sempre a remolc en el marcador, el Tarragona no va perdre mai la confiança en què el partir es podia guanyar, i els 10 primers minuts de la segona part, amb un molt bon joc i amb molt de cor, els Voltors es van posar a només un punt; la victòria estava a tocar. Però finalment no va poder ser, els nervis en els jugadors van fer cometre errades que van permetre al CEU fer la marca definitiva per emportar-se la primera victòria de la semifinal.
.

Amistós dels cadets amb Barça-Lansdowne-Tarragona

Aprofitant la jornada de descans d’aquest cap de setmana els cadets del Rugby Tarragona van jugar aquest diumenge al migdia un triangular amistós a La Teixonera amb Barça Rugby i l’equip irlandès Lansdowne RC.

Un primer partit entre els jugadors del Barça RC i els irlandesos, i un segon partit amb els irlandesos i el Tarragona amb el suport d’alguns jugadors del Barça. Una jornada de companyonia i rugby que va finalitzar amb el tradicional tercer temps entre tots els jugadors i l’intercanvi d’obsequis entre els capitans i entrenadors dels tres clubs.