TOTS 21

imatge d’un dels espectacles del Surt a la Fresca que es van celebrar l’estiu passat. Foto: Ajuntament

Un any més, la Regidoria de Cultura presenta tot un seguit d’actes per amenitzar els divendres de juliol a la nit. Novament engega un “Surt a la fresca” amb la voluntat d’oferir una programació de qualitat adequada a l’espai de l’Hort del mas de l’abeurador.

El conjunt de propostes d’enguany comencen per una línia intimista i tanquen amb  humor màgic amb la voluntat que tothom hi trobi un espai on sentir-se còmode.

El primer tinent d’alcalde i regidor de cultura, Salvador Ferré, ens comenta que “des de l’Ajuntament de la Canonja hem fet al llarg de la pandèmia una aposta ben clara per una cultura segura que seguirem mantenint en els espectacles del programa “Surt a la fresca”, per això, a hores d’ara hem decidit continuar amb l’opció d’adquirir les entrades gratuïtes als diferents espectacles amb reserva prèvia”.

Les invitacions per assistir als diferents espectacles es van posar a disposició del públic a través de la plataforma Codetickets ahir dilluns 21 de juny i les sessions seran numerades. En cas excepcional, també es podran adquirir presencialment al Castell de Masricart de dilluns a divendres de 9 a 13 h i les tardes dels dilluns de 16 a 20 h.

El primer “Surt a la Fresca” será el divendres 9 de juliol amb Joan Isaac i Carme Sansa. Per primer cop en la seva llarga carrera professional, el gran cantautor Joan Isaac uneix el seu talent al d’una actriu immensa, Carme Sansa, per crear un commovedor espectacle únic de música i poesia. L’eix central són set cançons de Joan Isaac que parlen dels Set pecats capitals, set cançons d’una gran alçada musical i força poètica creades durant el confinament dels mesos de març i abril de 2020. L’espectacle compta amb la complicitat de dos grans músics: AntoniOlaf Sabater, autor dels arranjaments i pianista, i la contrabaixista Queralt Camps.

Les actuacions seran els divendres 9, 16, 23 i 30 de juliol, a 2/4 d’11 de la nit, a l’Hort del Mas de l’Abeurador . L’aforament serà limitat en funció de la normativa existent en el moment de posar a les invitacions a disposició del públic.

Redacció