TARRAGONA 21

Una imatge del Congrés dels Diputats

Una imatge del Congrés dels Diputats

El resultat de les generals del 26J han donat com a resultat la repetició exacta dels mateixos diputats de Tarragona, i les sis cares de les sis formacions repeteixen. Per cert, tot són homes. Només En Comú Podem tenia l’opció d’enviar una dona a Madrid, Yolanda López, però finalment Ciutadans li ha tret un escó que fins al 46 per cent de l’escrutini tenia a les seves mans.

En Comú Podem

Fèlix Alonso és alcalde d’Altafulla per una formació independent vinculada a EUiA. Periodista, va ser alt càrrec en el govern tripartit d’esquerres de la Generalitat. Acaba de revalidar la victòria electoral al seu municipi. Va ser un destacat líder del Sindicat de Periodistes de Catalunya.

Fèlix Alonso

Fèlix Alonso

ERC

Jordi Salvador
Diplomat en mestre d’EGB, especialitat c. socials, en l’especialitat ed. Física, llicenciat en Geografia i Història, Doctor en Antropologia Social i Cultural i Premi Extraordinari de Doctorat. Ha treballat molt anys en educació en el lleure primer i en la docència (principalment en ESO i BATX) més de 20 anys en total. Ex-Secretari General de la UGT de les Comarques de Tarragona (2008-2015). Implicat en totes les lluites pels drets socials, laborals i nacionals dels darrers anys al territori. Molt implicat també en la cooperació pel desenvolupament i membre de diferents associacions culturals i socials de l’activitat de Tarragona. Membre de la CATP (comité per l’aliança dels traballadors i dels pobles. Ha publicat multitud d’articles en revistes i diaris relaciotats amb el moviment obrer i també un llibre: Futbol, metàfora d’una guerra freda. Un estudi antropològic del Barça.

Jordi Salvador

Jordi Salvador

PSC
Joan Ruiz és llicenciat en geografia i història i diplomat en magisteri. Diputat al Congrés des de 2008. Durant aquesta legislatura ha format part de vàries comissions parlamentàries com la de Foment o Habitatge. Secretari d’organització del PSC del Camp de Tarragona és membre també de la comissió executiva de la federació.

Joan Ruiz

Joan Ruiz

CDC
Ferran Bel va néixer a Tortosa fa 50 anys. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB i postgraduat en Economia i Gestió de la Hisenda Local i Autonòmica. ÉS economista i professor associat de la URV. També ha exercit la docència a la UB. Ha estat regidor a l’Ajuntament de Tortosa des de l’any 2003, i n’és l’alcalde des de l’any 2007. Ha estat president del Consell Comarcal del Baix Ebre i ha estat senador a les Corts Generals en la darrera legislatura.

Ferran Bel

Ferran Bel

Ciutadans
Sergio del Campo és inspector de Treball nascut a Saragossa en 1981. En l’actualitat, forma part del ‘Equipo de Lucha contra el Fraude y la Economía Irregular».

Sergio del Campo

Sergio del Campo

PP
Jordi Roca. Tarragona. 45 anys. Empresari informàtic. Regidor de l’Ajuntament de Tarragona des de l’any 2007, sent portaveu adjunt del Grup Municipal del Partit Popular. Diputat al Parlament de Catalunya entre 2011 i 2015, sent vicepresident de la mesa de la Comissió de Polítiques de Joventut i portaveu del grup parlamentari popular en la Comissió de la Sindicatura de Comptes.

Jordi Roca

Jordi Roca