.

.

TOTS 21

Nova executiva de Tarragona en Comú. Foto: Cedida

 

L’assemblea dels Comuns ratifica aquest dilluns per unanimitat la nova executiva local de Tarragona

 

Aquest dilluns 26 de setembre, a les 19.00 h a la Cooperativa Obrera Tarraconense, les inscrites dels Comuns a la ciutat de Tarragona tenien una cita important per al futur de la seva organització. Després de mesos d’incertesa sobre el futur de l’espai polític a la ciutat, avui s’ha ratificat la llista de consens per a constituir la nova executiva local de Tarragona, així com el repartiment de noves responsabilitats.

La històrica líder sindical i política de la formació d’esquerres, Teresa Fortuny, ha obert l’assemblea per explicar el procés fins a la constitució de la nova executiva i presentar les persones que l’integraran:

Patrícia Olivé i Toni Garcia seran els nous coordinadors dels Comuns a Tarragona, d’organització i finances se n’ocuparà Josep Maria Badia, acció política i moviments socials estarà a càrrec de Toni Peco; Feminismes, a càrrec d’Emilia Carrasco; de món del treball i gent gran, Teresa Fortuny i Vicente Moya; de participació Alèxia Amat; de Joventut i Educació Daniel Casas; i portarà la coordinació territorial Josep Sementé.

Després de l’executiva i les noves responsabilitats, s’ha presentat el pla de treball del nou equip, un document dividit en 5 eixos principals: Enfortir l’organització, treballar l’espai unitari d’En Comú Podem, connectar el grup municipal amb l’organització i posar-lo al servei de la ciutadania, preparar la proposta programàtica i política per a les pròximes eleccions municipals i per últim, la mobilització per transformar.

“Aquesta nova executiva que avui es presenta davant l’assemblea, a la que ens comprometem a rendir comptes periòdicament, té l’oportunitat i l’obligació d’obrir un temps nou. Som un equip divers, venim d’aquí i d’allà, amb diferents trajectòries i bagatges que enriqueixen enormement el nostre projecte”, han destacat Olivé i Garcia, els dos nous coordinadors.

També s’ha presentat a l’assemblea dels Comuns de Tarragona la nova regidora d’En Comú Podem a l’ajuntament de la ciutat, Àngels Pérez, que s’ha posat al servei de les inscrites i ha anunciat que encetarà un procés d’escolta per tota la ciutat per sumar idees, propostes i persones amb l’objectiu d’impulsar la transformació definitiva que Tarragona necessita. Per acabar, Pérez ha exposat alguns temes d’actualitat que s’estan tractant a l’ajuntament, per tal de conèixer l’opinió de l’assemblea.

Els Comuns de Tarragona tanquen així una etapa i obren una de nova amb el repte de consolidar-se com un espai sòlid i cohesionat per encarar la carrera de fons fins a les eleccions municipals del maig de 2023.

Redacció