.

.

TOTS 21

Imatge de PortAventura. Foto: Tots21

Imatge de PortAventura. Foto: Tots21

PortAventura World i Logitravel Partenariats, divisió de Grup Viatges El Corte Inglés, presenten PortAventura Holidays, un nou projecte que ofereix als seus clients majors possibilitats a l’hora d’organitzar els seus viatges a PortAventura World.

PortAventura Holidays, accessible des de la pàgina web de PortAventura World, permetrà a l’usuari reservar des d’una mateixa plataforma el viatge complet a PortAventura World. A més de gestionar l’estada i entrades al parc, també es podran reservar altres serveis extra com a transport i mobilitat, tant per tren com per ferri, avió o autobús, o altres serveis auxiliars com a lloguer de cotxes o trasllats i assegurança de viatge. Actualment, PortAventura Holidays està disponible a Espanya, França i el Regne Unit.

Cada vegada els viatgers aposten més per la reserva d’experiències al complet i, precisament d’aquesta demanda sorgeix PortAventura Holidays, gràcies a la sinergia entre dues companyies líders del sector turístic. Aquesta aliança, pensada per a la millora contínua de l’experiència de client, suma la capacitat tecnològica i experiència en la configuració de paquets turístics de Logitravel, al coneixement del client de PortAventura World.

D’aquesta manera, Logitravel, empresa de Grup Viatges El Corte Inglés, posa al servei de PortAventura World la seva tecnologia a través de la divisió Partenariat Solutions, una unitat que ofereix solucions tecnològiques adaptades a les necessitats de cada client. Aquest projecte suposa un pas més en l’aposta de Grup Viatges El Corte Inglés pel desenvolupament d’innovacions tecnològiques que generin un valor afegit en el customer journey, a través de la creació de paquets dinàmics i l’oferta de serveis addicionals o activitats en el destí.

Miguel Ángel de la Mata, director general de Grup Viatges El Corte Inglés indica: “Estem molt orgullosos que aquest projecte innovador aportació un valor superior als clients de PortAventura World. Gràcies a les nostres solucions tecnològiques dissenyades a mesura per als nostres partners, a partir d’ara els clients de PortAventura World podran completar la seva visita al parc amb una àmplia oferta de serveis de la mà de Logitravel”, afirma.

Com explica David García, director general de PortAventura World, “a PortAventura Holidays sempre estem buscant noves maneres de fer la vida dels nostres clients més fàcil i aquesta associació amb Logitravel és un exemple clar d’això. Amb aquesta aliança, els nostres clients podran reservar pràcticament tot el seu viatge a PortAventura a través de la nostra web, la qual cosa els permetrà tenir una experiència de planificació de viatges sense precedents i sense complicacions”.