TARRAGONA 21

Les votacions comencen el 15 d’octubre i finalitzaran el 30 del mateix mes. Foto: Ajuntament

Les votacions comencen el 15 d’octubre i finalitzaran el 30 del mateix mes. Es podrà votar de forma telemàtica o presencialment a les oficines de l’Ajuntament i del Castell de Masricart

Un cop finalitzat el període de recollida de propostes i sotmeses a l’estudi de viabilitat per part dels tècnics municipals, ha arribat el moment de votar i decidir quines seran, d’entre les 14 seleccionades, les propostes que veuran la llum en els propers mesos.

Les votacions començaran el dia 15 d’octubre i finalitzaran el 30 del mateix mes. Tota la població de 16 anys o més empadronada al municipi tindrà l’oportunitat de votar les propostes dels Pressupostos Participatius 2020-2021 per tal de decidir el destí final de 200.000 € del pressupost municipal per a inversions. Cada votant haurà de seleccionar obligatòriament 3 propostes de la butlleta.

La votació es podrà fer efectiva telemàticament a través de la pàgina web https://participacio.lacanonja.cat/ mitjançant un procés de registre. I també es podrà votar presencialment, presentant el DNI, a les oficines de l’Ajuntament i al Castell de Masricart.

Les propostes finals se seleccionaran en base a l’ordre de prioritats obtingut i als límits establerts, fent les combinacions necessàries per tal d’arribar als 200.000 €, la partida determinada per al procés. Així doncs, s’escolliran aquelles propostes la suma de les quals sigui la més propera al límit econòmic, sempre tenint en compte els vots obtinguts. Una de les novetats d’aquesta edició és que “les propostes que no siguin escollides per al menys el 15 % dels votants quedaran descartades, perquè es vol que les seleccionades tinguin un mínim de suport dels votants”, comenta el primer tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Salvador Ferré, que també recorda que aquesta edició correspon al pressupost del 2021, doncs s’ha decidit destinar la partida del 2020 per incrementar la dotació de les diferents actuacions destinades a donar resposta a les necessitats que ha provocat la pandèmia de la COVID19.

Des de l’Ajuntament s’anima a tots els canongins i canongines a votar i participar d’aquest procés obert a la ciutadania per millorar, entre tots, el municipi de la Canonja, pensant sempre en el bé comú.

Redacció