.

.

TOTS 21

Els Bons Comerç TGN han fet moure aquest dissabte Tarragona i ho pensa continuar fent demà. El programa d’activitats programat des de l’àrea de Comerç per a tot el cap de setmana destinat dinamitzar el sector i de pas publicitar i dinamitzar l’adqueriment d’aquests vals descompte per valor de 500.000 euros, ha funcionat com un rellotge i ha implicat de forma transversal tot tipus de departaments municipals. Segons va assenyalar el conseller Dídac Nadal divendres passat en plenari, en 72 hores ja s’havien retirat el 65% dels bons. Amb la publicitat afegida, s’espera acabar amb l’emissió completa en breu període de temps.

En total s’han organitzat una vintena d’activitats per dinamitzar el comerç i atreure els usuaris a comprar o consumir als establiments de la ciutat. Des de contes a una intervenció d’art mural al mercadet de Bonavista, fins a un espectacle de swing o tallers d’enquadernació a càrrec de la Fundació Topromi o un altre de medi ambient que organitza Creu Roja. Una de les activitats que més han impressionat és el Zeppellin, un espectacle itinerant de carrer que consisteix en un globus de 7m de llarg i 2,5 d’ample que es propulsa amb un petit vehicle que pot aixecar el globus i la seva cistella fins a 3 metres i sobrevolar el públic. Un espectacle divertit en què participen 3 actors i que va ser premiat a la Fira de Tàrrega. Així mateix, s’ha programat a la Biblioteca Pepita Ferrer contes al tren o un espectacle de Km0 de la companyia Toc de Gresca. Un altre dels al·licients ha estat un trenet turístic-comercial que connectarà tots els eixos comercials de la ciutat.

També s’han col·locat  inflables a dos trams de la Rambla Nova, un davant del Banc d’Espanya i, un altre, davant de l’Avi Virgili, i una tirolina de 35 metres i un rocòdrom en altres punts de la ciutat. Alhora, en el capítol gastronòmic s’ha dut a terme un tast d’avellanes dirigit o un showcooking de romesco amb pop. Alhora, les quatre colles de la ciutat s’han distribuit en dues actuacions amb mitja hora de diferència al Pla de la Seu i a la plaça Corsini. Fins i tot l’alcale, Pau Ricomà, ha participat en unes partides simultànies d’escacs a la plaça de la Font.

Redacció